Få tilskud til psykologsamtaler

Er du i midten af et hårdt kræftforløb, er der godt nyt: Får du en lægehenvisning, kan du fra din Sygesikring få tilskud til samtaler hos en privatpraktiserende psykolog.

Tilskuddet udgør hele 60 % af det sædvanlige honorar, og resten skal du selv betale. Derudover er det værd at vide, at du maks kan få tilskud til 24 konsultationer i alt, ligesom henvisning til psykologen skal gives senest 12 måneder efter hændelsen. 

Mulighed for yderligere forsikring

Faktisk kan du få yderligere tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, eftersom denne forsikring i visse tilfælde giver tilskud, som ellers ikke er dækket af det offentlige.

Samtidig vil det også være en god ide at tjekke, om du har en privat forsikring (eksempelvis en sundhedsforsikring), som giver dig mulighed for at søge om tilskud til den del af psykologens honorar, som du ellers selv skal betale.

Vigtig info

For os i Meabco er det vigtigt at videregive denne info (som oprindeligt stammer fra cancer.dk), da vi mener, at det er en rigtig vigtigt for kræftpatienter at være opmærksom på denne gode mulighed for terapeutisk behandling som led i et hårdt og ofte opslidende kræftforløb.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: