Råd til forebyggelse af kræft

Meabco arbejder til dagligt med at udvikle en ny kræftbehandling med minimale bivirkninger, men det er også altid en god idé at blive mindet om, hvordan kræft kan forebygges med simple råd til hverdagen. Meabco skriver om disse syv råd, der er fra Kræftens Bekæmpelse.

Syv simple råd til forebyggelse af kræft

 1. Stop rygningen.
  Rygning er formegentligt den største årsag til kræft-udvikling i Danmark, da rygning er årsag til op mod 30 pct. af kræft-tilfælde i de fleste lande.
 2. Pas på vægten.
  I vores tidligere artikel skrev vi om, at 40 pct. af danskerne tror, overvægt kun har en lille betydning for, om de kan udvikles kræft. Sandheden er desværre, at overvægt er skyld i 9 pct. af kræft-tilfælde.
 3. Sunde kostvaner.
  Dårlige kostvaner kan være skyld i op mod 9 pct. af kræfttilfælde. Forarbejdede fødevare er i den kategori, der kan være yderst kræftfremkaldende.
 4. Motion og bevægelse.
  Man skal ikke sidde for meget ned og være for inaktiv. Det er vigtigt at bevæge kroppen så meget som muligt – gåture, løbeture, træning fitnesscenter eller vægttræning er alle eksempler på gode former for bevægelser.
 5. Drik mindre alkohol.
  Anbefalingerne lyder således: Mænd anbefales til højest at drikke to genstande om dagen, og kvinder anbefales til højest at drikke én genstand om dagen.
 6. Husk solcremen og solhatten.
  Ultraviolette stråler fra solen i store mængder kan resultere i hudkræft i værste tilfælde. Derfor anbefales det, at man bruger solcreme, solhat og undgår solarier.
 7. Screenings
  Kræft er nemmere at behandle, hvis den opdages i god tid. Hvis man har bare den aller mindst fornemmelse – så gå til en kræft-screening.

Nyheder til Meabcos medarbejdere

Meabco bruger sociale medier til at dele nyheder til egne medarbejdere.

Læs mere om Meabco på AOK, Kommunikationsforum, Crunchbase, LinkedIn, Facebook og Aminobizz.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: